duminică, 16 decembrie 2012

SENSATION WHITE - SOURCE OF LIGHT - Bucuresti 6 Aprilie 2013

SENSATION - SOURCE OF LIGHT - Bucuresti 6 Aprilie 2013

 
 


Sensation revine in Romania cu Source of Light!

Romania, pregateste-te… Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din lume, revine! De data aceasta, cu ultima si cea mai recenta productie, Source of Light. Pe 6 aprilie 2013, la Romexpo, Pavilionul Central, Bucuresti un spectacol vizual in premiera in Romania, avand ca element central o sfera radianta, cu acrobati si dansatori de top, cu impresionante efecte pirotehnice si lasere. ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara, recomandata de ProFM! Dupa o prima editie sold-out in 2012, Sensation readuce la Romexpo cel mai mare club din lume.

Showul
Source of Light este despre unitate. Despre a celebra spiritul de comuniune, intr-o lume unde granitele se estompeaza, un adevarat univers vibrand in jurul unei sfere radiante. Experimentați sentimentul "all is one " impreuna cu mii de pasionați de muzica, toti uniti sub imperiul alb, cu efecte vizuale de neegalat, lasere, artificii și acrobatii aeriene.

Sensation
Sensation a avut loc pentru prima data in Olanda in anul 2000, loc in care evenimentul se desfasoara anual si astazi. Dress-code-ul alb s-a nascut ca urmare a unui eveniment tragic. Duncan Stutterheim, unul dintre cei trei fondatori ai ID&T, compania licentiatoare Sensation, si-a pierdut fratele, Miles, intr-un accident de mașina in 2001. Ca tribut pentru Miles, tuturor participantilor la showul din 2001 li s-a cerut neoficial sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% dintre spectatorii de atunci au aderat la initiativa. Punct ce a marcat nasterea binecunoscutului dress-code asa cum il stim si azi. 5 continente cucerite mai tarziu, cu spectacole in peste 20 de tari și 1 800 000 de vizitatori, Sensation unește cu succes lumea in alb.

Dance4Life
Dance4Life, organizatie caritabila exclusiva a Sensation, joaca un rol major in viata tinerilor din intreaga lume, prin intermediul programelor sale de abilitare din aproape 30 de tari. Pentru fiecare 0,25 € din fiecare bilet cumparat la Sensation ce sunt redirectionati catre Dance4Life, organizatorii contribuie cu aceeasi suma la donatii. Pentru mai multe informații, accesati www.dance4life.com.
  
Romexpo (Blvd Marasti nr. 65-67, Bucuresti, Romania )
Sambata 6 aprilie 2013, ora 22:00
 
Bilete pe Eventim.ro

Un comentariu:

  1. Salutari din partea City Hotel Bucuresti!
    In eventualitatea in care veti avea nevoie de cazare, City Hotel isi
    deschide usile pentru dumneavoastra oferindu-va tarife de la
    125 ron/camera single, 150 ron/camera double (Vineri-Duminica)
    Oferta speciala pentru studenti este urmatoarea – tarif 96 ron/ noapte /camera(TVA inclus, fara mic dejun)
    Hotelul nostru dispune de toate facilitatile necesare pentru a va simti
    confortabil si pentru o experienta memorabila,care, speram noi, va va
    convinge sa reveniti
    Pentru alte informatii suplimentare, ramanem la dispozitia dumneavoastra.
    Bd Timisoara nr.46 TEL.:004 031 425 41 55; 004 021 444 11 83 FAX: 004 031 425 41 56 EMAIL: rezervari@city-hotel.ro rezervari@cityhotelbucuresti.ro WEB:http://www.cityhotelbucuresti.ro



    RăspundețiȘtergere