joi, 6 decembrie 2012

Casca Bluetooth Plantronics Voyager Pro HD - Multipoint

Descriere
Voyager PRO HD are doua microfoane: primul capteaza vocea utilizatorului, iar cel de-al doilea identifica zgomotele din mediul inconjurator, pentru ca acestea sa fie complet indepartate.
Un alt sistem tehnologic extrem de complex, dezvoltat de expertii Plantronics si utilizat la Voyager PRO, este Windsmart, care confera trei trepte de protectie contra vantului, astfel incat conversatiile sa nu fie perturbate de conditiile meteo nefavorabile.
Alte avantaje determinante pentru alegerea acestei casti sunt confortul si siguranta sistemului de prindere, dupa ureche, rezultat evident al experientei creative de peste 40 de ani a designerilor Plantronics.
Ca si alte produse Plantronics, Voyager PRO HD permite, prin tehnologia multipoint, folosirea in acelasi timp, a castii, cu doua telefoane, sau cu un telefon si cu un laptop(utilizatorii de Skype si Yahoo Messenger capata o mobilitate deosebita, prin inlocuirea castii traditionale), (eu il am conectat la 2 telefoane, dintre care unul Dual-SIM; in concluzie, am acces permanent la 3 numere de telefon).
Casca poate fi purtata la oricare dintre urechi, iar pozitia microfoanelor poate fi optimizata extrem de simplu. Acumulatorul asigura o autonomie de sase ore de conversatie si pana la cinci zile in mod stand-by. In momentul in care acumulatorul se descarca, utilizatorul este anuntat prin sistemul de alerta vocala, care permite, de asemenea si avertizarea sonora pentru activarea/dezactivarea modului silentios.
 
Plantronics Voyager PRO HD cu senzor inteligent, tehnologie care redefineşte confortul hands-free!
Acest set cu cască este atât de inteligent, incat pur şi simplu prin plasarea pe ureche, acesta raspunde automat la telefon.
Elimina apelarea accidentala prin blocarea butonului de apel atunci cand casca nu este purtata
Cu ajutorul serviciului Vocalyst se poate foarte usor modifica pagina de Facebook , email-ul sau verifica vremea
Aplicatia " My Headset " ofera sfaturi , trucuri si instrumente pentru Android
Voyager PRO HD poate fi foarte usor denumit cel mai fiabil si performant headset pentru telefoanele smartphone.
Detalii tehnice
 

Specificatii generale
Functie de preluare / terminare apel
Da
Reapelarea ultimului numar accesat
Da
Raza de actiune
10 metri
Tehnologie DSP de reducere a zgomotului de fond
Da
Apel in asteptare
Da
Apelare vocala
Da
Autonomie acumulator in mod vorbire
pana la 6 ore
Raspuns automat
Da ( imediat ce casca este atasata )
Autonomie acumulator in mod stand-by
pana la 5 zile
Acumulator
Lithium ion polymer reincarcabila si nedetasabila
Multipoint
Da
Respingere apel
Da
Altele
Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/ Video Remote Control Profile (AVRCP), Hands-Free (HFP) Profile 1.5 and Headset (HSP) Profile 1.1 Timp de reincarcare - 90 minute Temperatura de pastrare si operare intre 0 si 40 grade
 



 
VIDEO
 
Puteti gasi casca aici : talksmart.ro si casti.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu